Kako napraviti Google email accaunt-Gmail

Gmail-kako ga otvoriti?Želite otvoriti svoj Gmail email accaunt? Pročitajte uputstvo (tutorial) i otvorite ga brzo i jednostavno u 3 koraka.


Kliknite na Gmail link i u novom tabu će se otvoriti Gmail početna stranica. Na toj stranici ćete otvoriti svoj Gmail email account i kada ga otvorite na njoj ćete se ulogirati u njega tako da bi bilo dobro da bookmark-irate link. Postoji i puno jednostavniji naćin primanja i slanja Gmail email-ova, kako se to radi nalazi se link za uputstvo na dnu stranice. Kada se otvori Gmail stranica kliknite na gumb Otvorite račun

Gmail početna stranica (klik na sliku otvara je uvećanu u novom tabu)
Gmail-email-accaunt-01


Ispunite podatke na stranici. Kada ispunite polje Željeno ime za prijavu (login) kliknite na gumb provjerite dostupnost! Željeno ime za prijavu je vaš budući email sa dodatkom @gmail.com. Ukoliko je ime zauzeto promjenite ga i nastavite dalje sa ispunjavanjem formulara.
Ispod polja za zaporku (šifru) koja mora imati minimum 8 znakova nalazi se uključen check box Zapamti me na ovom računalu. Ukoliko niste doma obavezno ga isključite u suprotnom svatko tko radi na tom kompjuteru može uči u vaš Gmail accaount!
Na kraju kada ispunite sva polja kliknite na gumb Prihvaćam. Izradi moj račun. ukoliko se slažete s ponuđenim uvjetima.

Gmail formular (klik na sliku otvara je uvećanu u novom tabu)
Gmail-email-accaunt-02


I na kraju ulogirajte se u svoj Gmail account i počnite slati emailove :-)
Pročitajte: Kako podesiti i koristiti svoj Gmail email.
Jednostavniji naćin primanja i slanja Gmail email-ova je sa email clientom Thunderbird. Kako se to radi pročitajte u uputstvuKako napraviti Gmail email accaunt u Thunderbirdu?

Tags: , , ,

Slični članci

4 Responses to “Kako napraviti Google email accaunt-Gmail”

  1. Sladjana says:

    Jupi

  2. Super uputstvo, jako je pregledno za pocetnike i lako ce se snaci…

  3. ivan says:

    jako dobro

  4. said says:

    super

Leave a Reply

*